Levenslange Garantie

WIJ ZIJN TOEGEWIJD AAN KWALITEIT!

Mister Mill is ervan overtuigd dat wij producten verkopen van goede kwaliteit. Er is niets frustrerender dat je een product koopt en binnen afzienbare tijd kapot gaat. Als het door jou aangekochte product tijdens de levensduur van het product niet naar behoren functioneert vanwege een fabricagefout, zullen wij het product gratis vervangen. Probleemloos en zorgeloos!

Dien hier een garantieclaim in.
(Alleen Nederland en België)

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat wordt gedekt door de Mister Mill Garantie?

Defecten van de fabrikant veroorzaakt door slecht vakmanschap of defecte hardware of materialen bij aankoop via geautoriseerde Mister Mill -dealers.

 

Wat valt niet onder de Kurgo Garantie?

 

Alle producten, behalve speelgoed, zijn gegarandeerd tegen fabricagefouten wanneer ze zijn gekocht via een geautoriseerde dealer. Als uw Kurgo-product beschadigd is tijdens normale (of abnormale) slijtage, komt u mogelijk niet in aanmerking voor vervanging onder de garantie, maar we bieden wel een productvervanging aan tegen een kleine vergoeding.

 

Wij geven geen garantie of bieden de Vervangingsservice voor ons speelgoed niet aan, want speelgoed is immers meestal om op te kauwen. Wij zijn van mening dat ons speelgoed zeer duurzaam is, maar sommige honden zijn hardere kauwers dan andere.

 

Producten die beschadigd zijn tijdens onbedoeld gebruik, vallen niet onder de levenslange garantie. De Wander Hammock is bijvoorbeeld bedoeld om te worden gebruikt tussen twee stoelen bovenop een zitbank. Je kunt een Wander Hammock niet tussen twee bomen of boven een open ruimte hangen en verwachten dat hij enig gewicht kan dragen.

 

Hoe werkt de Kurgo Garantie?

 

Neem contact op met de klantenservice met details van het defect. Als de claim voldoet aan onze garantierichtlijnen, sturen we u gratis een vervangend product (alleen VS en Canada). Als je in Europa bent en een probleem hebt met een Kurgo-product, neem dan contact op met onze EU-klantenservice via: customerhelp@kurgo.com. Als u zich buiten de VS, Europa of Canada bevindt en een probleem heeft met een Kurgo-product, neem dan contact met ons op via info@kurgo.com

 

 

 

Vervangingsservice

Producten die defect raken als gevolg van normale slijtage, misbruik, ongeluk, beestjes of natuurlijke afbraak van materialen bij langdurig gebruik en langdurig gebruik, kunnen tegen een kleine vergoeding worden vervangen. Zie ons Vervangingsbeleid voor meer informatie.

 

Klantenservice

Als je problemen ondervindt of vragen hebt over je Kurgo-product, staat ons klantenserviceteam voor je klaar. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen op info@kurgo.com of ons rechtstreeks te bellen op (877) 847-3868.

 

In Europa kunt u ons een e-mail sturen op: customerhelp@kurgo.com