Steun de honden en vrijwilligers van NL-SAR : Kalender 2024

Steun de honden en vrijwilligers van NL-SAR : Kalender 2024

Jaarlijks wordt er grofweg 40.000 keer een vermissing bij de politie gemeld. Dat zijn ongeveer 110 meldingen per dag. Ongeveer 80% van de vermiste personen wordt binnen 48 uur teruggevonden of keert zelf terug. In de andere gevallen blijven de naasten helaas langere tijd in onzekerheid achter.

Honden met een missie
De honden van NL-SAR zijn getraind in het vinden van levende en overleden personen. Op verzoek van politie en/of familie worden onze teams ingezet om vermiste personen op te sporen. Deze inzet geschiedt altijd op vrijwillige basis; er worden geen kosten in rekening gebracht. NL-SAR is permanent inzetbaar. Het team beschikt over de juiste uitrusting om 24 uur per dag een zoekactie uit te voeren. Inzet vindt altijd plaats in samenwerking met de politie.

Hoe kan jij meehelpen?
De meest directe manier is een donatie over maken, hoe dit gaat lees je achter de volgende LINK , deze gaat naar de Stichting pagina van NL-SAR, een Algemeen Nut Beogende Instelling ( ANBI ).

Een tweede manier, waarbij je zelf nog iets moois terug krijgt! 
De 2024 NL-Sar Hondenliefhebbers Kalender. Voor jou als echte hondenliefhebber is een prachtige kalender samengesteld. Gevuld met adembenemende foto's van de keihard werkende en trouwe viervoeters! Met deze kalender zijn ze bij je elke dag/ maand van 2024 om je te inspireren en op te vrolijken.

LINK NAAR DE BESTELPAGINA VAN DEZE MOOIE KALENDER

*Waarom je de '2024 NL-SAR Hondenliefhebbers Kalender' zou moeten hebben:*
Unieke Fotografie: Deze kalender bevat exclusieve hondenportretten, stuk voor stuk met liefde vastgelegd door Foto PK.
Elke maand brengt je een nieuwe favoriet om van te houden.
Goed Doel: De opbrengst gaat naar NL-SAR, een organisatie die honden traint om vermiste personen te vinden in zowel België als Nederland.
Perfect Cadeau: Ideaal voor vrienden en familie die van honden houden.
Wacht niet langer en bestel nu je exemplaar van de '2024 NL-Sar Hondenliefhebbers Kalender'.
Je krijgt niet alleen een prachtige kalender voor jezelf, maar je draagt ook bij aan een zaak die echt het verschil maakt in het trainen van reddingshonden.
Bestel vandaag nog en omring jezelf met de onvoorwaardelijke liefde van honden terwijl je iets goeds doet voor de wereld.
Samen maken we 2024 een jaar vol liefde.
Dankjewel voor je steun 😍
Dit is een pre-order, de kalender wordt vanaf 15/12 verdeeld
Gratis afhalen is mogelijk als je in Geleen (Nederland) of Zutendaal (België) woont.
Verzenden voor 5 euro naar zowel BE als NL
De kalender koop je hier voor € 16,95 
Afbeeldingen van NL-SAR Kalender 2024