Steun de honden en vrijwilligers van NL-SAR : Kalender 2024

Steun de honden en vrijwilligers van NL-SAR : Kalender 2024

Help jij mee met het steunen van NL-SAR?

Jaarlijks wordt er grofweg 40.000 keer een vermissing bij de politie gemeld. Dat zijn ongeveer 110 meldingen per dag. Ongeveer 80% van de vermiste personen wordt binnen 48 uur teruggevonden of keert zelf terug. In de andere gevallen blijven de naasten helaas langere tijd in onzekerheid achter.

Lees het hele artikel

Anti Trek Tuig Sterke Hond

Anti Trek Tuig Sterke Hond

Je hebt een sterke hond en hij trekt je de armen uit je kom? Stop met zoeken, uit onze ervaringen blijkt dat het beste tuig voor honden een Y-tuig is. Met dit tuig belast je de schouders van de hond het minst en zal deze als het meest prettig worden ervaren door jouw lieve viervoeter. Anti trek tuigHet tuig heeft een ring op de voorkant van de borst. Maak de lijn hier aan vast. Indien je hond gaat trekken, zal hij/zij via de borst naar links of naar rechts worden gedraaid. Dit zal hij/zij  als vervelend ervaren. Hierdoor zal er een contact ontstaan tussen jouw en je hond. En daar gaat het om! Oplossing trekken hondIs dit de oplossing voor...

Lees het hele artikel

De juiste vachtverzorging

De juiste vachtverzorging

Een gezonde vacht is glad, glanzend en klitvrij en weerspiegelt de gezondheid van de hond. Regelmatig kammen en borstelen is belangrijk om de vacht en huid in topconditie te houden, én zorgt ervoor dat bultjes en afwijkingen tijdig gesignaleerd worden. 

Voor een goede vachtverzorging is het van belang om de juiste type borstel bij het juiste type vacht te kiezen.

Lees het hele artikel

Deezy

Deezy

Op 30 juni 2018 hebben wij Deezy opgehaald in Schiphol. Ze is in Cyprus als straathondje geboren. Bij aankomst in Nederland was ze bijna één jaar oud. 

Lees het hele artikel

Mister Mill Logo 1

Yes! De Mister Mill webwinkel staat online!

Inmiddels bestaat Mister Mill al ruim twee jaren, tijd voor een eigen webwinkel!

Tot nu toe verkochten wij alleen via Bol.com en Deezy Dog Store

Lees het hele artikel