.

Verzenden & Retourneren

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 18.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden.

De vermelde prijzen bij de producten zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Voor Nederland:
Al onze pakketten worden verzonden door PostNL. Nadat het pakket ons magazijn verlaten heeft, ontvang je een Track & Trace link. Producten die klein genoeg zijn voor de brievenbus versturen we met de brievenbus pakketpost van PostNL.

  • Gratis verzending vanaf 50 Euro
  • PostNL pakket  5,95 Euro

Voor België:
Al onze pakketten worden verzonden door PostNL. Nadat het pakket ons magazijn verlaten heeft, ontvang je een Track & Trace link. 

  • Gratis verzending vanaf 50 Euro
  • PostNL pakket 7,95 Euro

Al onze pakketten versturen wij met track en trace.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Buiten Nederland is de levertijd 1-3 werkdagen. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Verzending
Elke bestelling wordt gecontroleerd en zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens transport te voorkomen. Indien er toch beschadigingen zijn kan je uiteraard de beschadigde producten retour sturen of omruilen voor een nieuw exemplaar. Neem hiervoor contact met ons op. 

Herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 30 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, sturen naar info@mistermill.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen. De retourzending moet voldoende gefrankeerd zijn en het risico van verzending ligt bij de klant.

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.


RETOURADRES:

Mister Mill Retouren
Bedrijfsweg 78, 6163 CZ te Sittard-Geleen

Terugbetaling
In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 5 dagen na herroeping. Dit geldt indien de consument een bedrag betaald heeft, dan zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 5 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terugontvangen is door de webwinkelier of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden. Terugbetaling zal geschieden via dezelfde betaalmethode die door de consument is gebruikt tenzij de consument nadrukkelijk toestemming geeft voor een andere betaalmethode.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. Let op: U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze standaard kosten maximaal € 7,95 zullen bedragen voor standaard pakketformaten tot 2 kg.
Mister Mill behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren, of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen, wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt en daardoor is beschadigd.

Kortingen / Stapelkorting / Bundelvoordeel / Staffelkorting
Kortingcodes 
Bij kortingscodes waarbij het gaat om een kortingspercentage een bepaald tegoedbedrag, verrekenen we de hoeveelheid korting die je krijgt altijd over de verschillende artikelen. 
Mocht je een artikel retourneren dan krijg je het gecombineerde bedrag terug (=originele prijs minus korting).

Bundelvoordeel Korting / Stapelkorting / Staffelkorting
Het betreft hier een korting die van toepassing is bij het afnemen van minimaal twee producten. Indien er achteraf één of meer producten worden geretourneerd, vervalt deze korting en zal deze worden verrekend met het nog te retourneren bedrag van de retourzending.

Korting op verzendkosten
Een verkregen korting op de verzendkosten is een blijvende korting en zal achteraf niet worden verrekend met een retour te betalen bedrag. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Modelformulier voor herroeping

(Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan: 
Mister Mill Retouren
Bedrijfsweg 78
6163 CZ te Sittard-Geleen

info@mistermill.nl

Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende:

  • de verkoop van de volgende goederen:

Besteld op* / Ontvangen op*:
Naam/Namen consument(en):
Adres consument(en):
Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend):
Datum:
(*) Doorhalen wat niet van toepassing is

Chat openen
1
💬 Stel gerust jouw vraag!
Stel gerust jouw vraag!