.

Anti Trek Tuig Sterke Hond

21 oktober 2022
Anti Trek Tuig Sterke Hond

Je hebt een sterke hond en hij trekt je de armen uit je kom? Stop met zoeken, uit onze ervaringen blijkt dat het beste tuig voor honden een Y-tuig is. Met dit tuig belast je de schouders van de hond het minst en zal deze als het meest prettig worden ervaren door jouw lieve viervoeter.

Anti trek tuig
Het tuig heeft een ring op de voorkant van de borst. Maak de lijn hier aan vast. Indien je hond gaat trekken, zal hij/zij via de borst naar links of naar rechts worden gedraaid. Dit zal hij/zij  als vervelend ervaren. Hierdoor zal er een contact ontstaan tussen jouw en je hond. En daar gaat het om!

Oplossing trekken hond
Is dit de oplossing voor een trekkende hond? Nee, alles valt of staat met de juiste training en aandacht die jij aan je hond geeft. Zorg dat de vierkante meter om jouw heen de leukste vierkante meter van de wereld is! Dan ben jij de leukste persoon in het midden van die vierkante meter en zal jouw hond uiteindelijk niet meer trekken aan de lijn.

Anti trek training
Doordat je met dit tuig een beweging veroorzaakt, dat je hond de aandacht van jouw zoekt en kan je het trekken gaan afleren. Zorg dat je de volle aandacht geeft aan je hond! Indien hij of zij door het tuig naar links of rechts wordt getrokken, ga jij de aandacht vragen. Beloon de slappe lijn met een lekker brokje/snoepje. Doe dit pas als hij/zij een paar meter aan de slappe lijn loopt. 

Meer nieuws

Chat openen
1
💬 Stel gerust jouw vraag!
Stel gerust jouw vraag!